Kolokacija / gostovanje strežnikov

Kolokacija oziroma gostovanje strežnika se nanaša na fizično postavitev vašega strežnika v naših prostorih. Možen je zakup prostora za vse oblike strežnikov ali strežniških omar ter celo zakup celotne strežniške sobe. Novo strežniško sobo na naši lokaciji, lahko realiziramo v celoti po vaših željah in standardih.

Za skrb strojne in programske opreme je možna sklenitev vzdrževalne pogodbe, ki vam zagotavlja hitre odzivne čase v primeru problemov s programsko ali strojno opremo ter povečuje razpoložljivost servisov na vašem strežniku.

Klimatizirano strežniško okolje ponuja varovane redundančne električne ter internetne vire. Strežniki so tipično priklopljeni na 100Mb/s povezave s praktično neomejenim številom IPv4 ali
IPv6 naslovov. Omogočamo tudi priklop t.i. "SIP Trunk" za opravljanje VOIP storitev oz. IP telefonije ter smo pripravljeni prisluhniti vsem vašim specifičnim potrebam.

Pri vzpostavitvi delovanja vašega strežnika ste upravičeni tudi do brezplačne pomoči ali celo namestitve operacijskega sistema.